Menu
29. sep kl. 19:30 Asta Teatergrad / Det Flydende Teater

11. okt kl. 19:30 Alt for verden Camilla Marienhof

8. nov kl. 19:30 Fodbold fodbold fodbold Det Kongelige Teater

12. dec kl. 17:00 Halløj på julemarkedet Louise Schouw

29. jan kl. 16:00 Robin Hood Folketeatret

31. jan kl. 19:30 Syren Hawaii Undulat Kolding Egnsteater

20. feb kl. 19:30 Argumenter imod kvinder Baggardsteatret / Teater V

14. mar kl. 13:30 Doppler Teater Next

14. mar kl. 11:55 Doppler Teater Next

16. mar kl. 19:30 Noget om Antihelte Limfjordsteatret

13. apr kl. 19:30 Hvis jeg bliver voksen sART Danseteater co production med Baggårdsteatret

18. apr kl. 19:30 De tre musketerer Den Ny Opera & Figaros

8. jun kl. 19:00 City Matters Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

9. jun kl. 19:00 City Matters Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

9. jun kl. 11:00 City Matters Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

10. jun kl. 12:00 City Matters Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer
Teatergrad / Det Flydende Teater

Torsdag den 29. september 2022 - kl. 19.30

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


Asta

Den stumme verdensstjerne
Asta Nielsen er en larger than life-kvinde, der med visioner og kompromisløshed ender som en af verdens største filmskuespillerinder. Hendes fortælling er i sig selv hyldestværdig og er kendetegnet ved en opstigning fra fattige kår, til skuespillerinde på Det Kongelige Teater og videre til verdensberømmelsens glitrende tinder. Men den teknologiske udvikling og verdenshistoriens buldrende gang puster hende i nakken.

Asta Nielsens liv er dog meget mere end en tabloidhistorie om en international stjerne og tidens største sexsymbol. I sine film præsenterer Die Asta verden for en ny kvindeskikkelse, der er sit køn og seksualitet bevidst. Hos Asta er kvinderne de udadreagerende, de seksuelt bevidste, de temperamentsfulde og ambitiøse, alt imens mændene tumler forfjamskede rundt for at finde deres rolle i verden. Det er samfundssatire og kønsdebat i et helt nyt formsprog og medie. Og folk elsker det!

Asta når at indspille omkring 75 film og inviteres til the hos Hitler og Goebbels, der mener, at hun kan motivere og kommunikere til folket som ingen andre. Men hun afslår deres tilbud, for Asta vil ikke dikteres noget fra nogen – og slet ikke fra mænd. Da hun vender tilbage til Danmark i 1937, har fødelandet vendt hende ryggen: rygterne om den tyskervenlige skuespillerinde er kommet hende i forkøbet, og modtagelsen bliver på ingen måde som Asta Nielsen havde iscenesat det.

Asta præsenteres i samarbejde mellem Det Flydende Teater, Teatergrad og Det Danske Filminstitut.

VARIGHED
75 minutter uden pause

MEDVIRKENDE
Nanna Cecilie Bang, Rolf Hansen, Janus Elsig og Karen Duelund Guastavino

INSTRUKTØR
Pelle Nordhøj Kann

DRAMATIKER
Julie Petrine Glargaard

KOMPONIST
Karen Duelund Guastavino

SCENOGRAF
Lisbeth Burian

KREATIV PRODUCENT
Christine Worre Kann

IDÉ OG KONCEPT
Det Flydende Teater

PRIS
185,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Camilla Marienhof

Tirsdag den 11. oktober 2022 - kl. 19.30

Nygadehuset


Alt for verden

Vi har tidligere præsenteret Danmarks unikke ”kleinkunst artist” Camilla Marienhof med forestillingen Kaffe & Kærlighed, og med den forestilling i tankerne er det en kæmpe fornøjelse at byde Camilla velkommen tilbage i Aabenraa med

Et politisk ukorrekt, healende spirituelt One Woman Show

Om at ville noget. Gøre noget. Ændre verden! Gøre en forskel. Tage skeen i den anden hånd og hænderne i egen barm. Træde i karakter og jogge i spinaten! Lede efter sandheden og strippe alt af for at nå sagens kerne: tøjet, værdigheden, holdningerne… og finde sig selv i bar røv og viklers. Om at slå knude på sig selv over verdenssituationen og om, hvor langt man kan gå for den gode sag! Og hvordan redder man sig selv i en verden, hvor man knap nok tør gå uden for en dør?

Selvhjælps-akrobatik og samfundskritiske livsanskuelser over demokratiets nedtur, mediernes uvederhæftighed og hverdagen i al almindelighed.

Magtesløshed fra sofadybet
Der er så meget, vi skal nå at være i dag. Klimabevidste, økoforbrugende, affaldssorterende, genbrugsdonerende. Men selvom man personligt har rent mel i indkøbsposen, er det så nok til at redde verden? Og hvad med alle os, der magtesløst følger med fra sofaens bløde dyb? I det højaktuelle one woman show ALT FOR VERDEN kaster performer Camilla Marienhof et kritisk blik på verdens tilstand, set fra egen bare navle. Bar, fordi vi alle efterhånden har erkendt i hvert fald én sandhed om dagens samfund: Vil man have opmærksomhed, må man enten sprænge noget i luften eller smide tøjet!

VARIGHED
70 minutter

MEDVIRKENDE
Camilla Marienhof

IDÉ OG MANUSKRIPT
Camilla Marienhof

KUNSTNERISKE KONSULENTER
Kirstine Høegsbro, Vibeke Wrede, Anne Barslev, Christel Stjernebjerg, Gøje Rostrup og Gabriel Elung

SCENOGRAFI- OG KOSTUMEKONSULENT
Gøje Rostrup Bord Thomas Dambo

STOLEMEKANIK OG STOLEPOLSTRING
Kristian Knudsen og Camilla Lüders Weile

ELEKTRONIKDESIGNER
Frederik Dahl Hougs

LYDDESIGN
Simon Josef Nielsen

FOTOGRAF
Camilla Vang

ANMELDELSE
"At konfrontere med noget så aktuelt gennem morskab og begavet humor er en genial tilgang, der spejler vores indre tanker og længsler, og hvor latteren folder hverdagen ud. Samtidig udfordrer, provokerer og forarger hun også. Det er en fest at være publikum, hvilket det stående bifald også var et bevis på."

★★★★★ den4vaeg.dk

PRIS
155,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Det Kongelige Teater

Tirsdag den 8. november 2022 - kl. 19.30

Musik & Teaterhuset Sønderjylland


Fodbold fodbold fodbold

Til dig, der elsker fodbold, og til dig, der ikke fatter noget af det! - en forestilling om verdens største sportsgren og dens betydning for de milliarder af mennesker, der ser og spiller fodbold.

Fodbold fodbold fodbold fortæller om en fodboldkamp og om de mennesker, der alle er forbundet af deres store passion for spillet. Garneret med fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi fodboldspillets mange deltagere før, under og efter en kamp – spillere, trænere, klubejere og ikke mindst de entusiastiske fans.

Fodbold er en drømmefabrik, men drømmen om det smukke spil og de store sejre udfordres af den ordinære verdens krav om succes, indtjening og simpel overlevelse. Hvad sker der med de mange unge spillere, der søger lykken ude i verden i håb om at ende hos de store klubber? Hvad sker der med fodboldspillet og begejstringen, når rigmænd fra fjerne nationer pludselig begynder at købe sig ind også i danske fodboldklubber? Og hvordan kan man spille VM på et stadion, der har kostet utallige immigrantarbejdere livet?

Fodbold fodbold fodbold opføres som optakt til VM i fodbold i Qatar - en begivenhed, der har vakt stor opsigt og diskussion og flyttet fokus fra spillet på banen til spørgsmålet om etiske grænser, menneskerettigheder og de kommercielle kræfters magt over spillet.

VARIGHED
Ca. 2 timer

MEDVIRKENDE
Mads Rømer Brolin-Tani, Alvin Olid Bursøe, Jakob Femerling, Charlotte Fich og Ellaha Lack

ISCENESÆTTELSE
Nicolei Faber

SCENOGRAFI OG KOSTUMEDESIGN
Jonas Fly

LYSDESIGNER
Mathias Hersland

PRIS
375,- kr. incl. ”Stadion-menu” fra pølsevognen og incl. fadbamse

Kun billet til teaterforestillingen:
295,- kr.
excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Louise Schouw

Mandag den 12. december 2022 - kl. 17.00

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


Halløj på julemarkedet

Skibsnissen, Landnissen og Bynissen mødes tilfældigt på et julemarked. Skibsnissen og Landnissen har aldrig mødt andre slags nisser – så overraskelsen er stor, når de møder Bynissen, som selv er ved at falde om af grin over de to andre. De kommer med hver deres baggrunde og kulturer – og derfor opfører de sig total forskelligt.

På markedet møder de bl.a. den tunghør Ebba i sin æbleskivebod, Glögg-Georg, der har smagt lidt for meget på varerne selv – og den ordblinde grønthandler Kål-Karsten.

Mødet mellem nisserne og deres møde med Ebba og Georg og Karsten gør, at de opdager, hvor forskelligt de griber tingene an, og hvor forskellige de er – selv om de jo er ens. Trods uenigheder bliver de enige om, at de til syvende og sidst jo alle er tre bare er nisser med røde nissehuer. Man kan godt være bedste venner, selv om man ikke er ens.

Halløj på julemarkedet er en juleforestilling om forskellighed og om at være god nok som man er. En sød musikalsk juleforestilling med masser af humor for hele familien fra 3-99 år med iørehængende sange komponeret af Lars Fjeldmose.

VARIGHED
45 minutter

MEDVIRKENDE
Susanne Breuning, Bente Eskesen og Marianne Bøgelund

INSTRUKTØR
Louise Schouw

KOMPONIST
Lars Fjeldmose

PRIS
75,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Folketeatret

Søndag den 29. januar 2023 - kl. 16.00

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


Robin Hood

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.

Der er både eventyr, romantik, slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt så fromme Broder Tuck, den stærke Lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Vi kender historien, men denne Robin Hood overrasker med en befriende, humoristisk og musikalsk teaterleg og spilles af et stjernecast anført af Christopher Læssø som Robin Hood.

FAKTA
• Kan med fordel ses også af større børn og voksne.
• Der er tre musikere på scenen.
• Forestillingen ledsages af kendt pop- og rockmusik som spilles i en 1200-tals instrumentering.
• Robin Hood – eventyr i Sherwood er skrevet af Ken Ludwig, der er kendt som forfatter til den hylende morsomme Skaf mig en tenor.
• Siden urpremieren i 2017 har denne Robin Hood-version spillet med succes overalt i England.
• Christopher Læssø er også kendt fra sin medvirken i Vild med dans.

MEDVIRKENDE
• Christoffer Læssø
• Emilie Rasmussen
• Jesper Riefensthal
• Jon Lange
• Louis Bodnia Andersen
• Josefine Tvermoes
• Mathias Sprogøe Fletting
• Morten Christensen
• Stine Steendorph Petersen

INSTRUKTION
Frede Gulbrandsen

DRAMATIKER
Ken Ludwig

SCENOGRAFI
Julie Forchhammer

KAPELMESTER
Julie Hjetland

OVERSÆTTELSE
Henrik Lykkegaard

PRIS
295,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Støttet af Kulturelt Samråd i Aabenraa Kommune.

Anmelderne er vilde med Folketeatrets familieforestilling
- de er enige om at give fem stjerner ud af fem

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande. Der venter en stor oplevelse for hele familien, hvis man skal tro anmelderne.

⭐⭐⭐⭐⭐
Folketeatrets opsætning af Robin Hood er ikke kun en eventyrlig rejse tilbage til 1100-tallets England, men også samfundsrelevant og satirisk familieunderholdning i verdensklasse.
Børn i byen

⭐⭐⭐⭐⭐
På folketeatret laver de både en sjov og underfundig forestilling, der rammer lige ned i ethvert hjerte, stort som lille.
Out & About

⭐⭐⭐⭐⭐
Folketeatrets Robin Hood er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo(…)
Jyllands-Posten

PRIS
295,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Kolding Egnsteater

Tirsdag den 31. januar 2023 - kl. 19.30

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


Syren Hawaii Undulat

Judy er kvinde, søster, hustru, mor og datter. Hun er i sin bedste alder og lever et liv som scenograf et sted i Jylland. Hun har styr på livet og er hårdtarbejdende.

Judys far har stor betydning for, hvad hun arbejder som, men også for, hvem hun er blevet på både godt og ondt – altså et komplekst forhold til sin far (som så mange andre). Hvad det betyder, er ikke noget man skænker en tanke i hverdagen men da hendes far udredes som dement, står hun tilbage med en masse følelser, som skal placeres.

En monolog om fortvivlelse, kærlighed, klicheer og sorg med både musik og fysik. En poetisk og nogle gange humoristisk tekst fortalt gennem Judys tanker og følelser om at være pårørende.

En forestilling om den sorg, man kan føle, over at være pårørende og den (måske syndige) lettelse, man kan føle over, at én man elsker går bort og får fred. Om Judys og hendes fars liv, der snor sig ind og ud af hinanden. Om at stå tilbage med et ansvar for den, der før havde ansvaret og om alle de følelser og tanker, dette ansvar fremkalder.

En rejse i tid, uden en reel forståelse for tid, når tid er det eneste, vi har og ikke har.

VARIGHED
90 minutter uden pause

MEDVIRKENDE
Kimmie Liv Sennova

IDÉ, KONCEPT, PRODUCENT OG TEKSTINTRUKTØR
Sophie Villsen

MANUSKRIPT
Lin Melkane

INSTRUKTØR
Kristoffer L. A. Pedersen

DRAMATURG
Mette Kruse

DUKKEMAGER
Malene Redder Ruby

LYSDESIGN
Morten Dorvin

LYDDESIGN
Bandet AZADEH

FOTOGRAF
Emilia Therese

PRIS
155,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Baggardsteatret / Teater V

Mandag den 20. februar 2023 - kl. 19.30

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


Argumenter imod kvinder

Hvis der er en debat, man næsten ikke tør gå ind i, så er det debatten om ligestilling og METOO.
Hvem har taleretten. Og kan vi undersøge flere aspekter af sagen uden at ryge i flæsket på hinanden?

Instruktøren Thomas Hwan og skuespillerne Camilla Bendix, Mathilde Lundberg og Joen Højerslev undersøger ligestillingens faldgruber og fordomme med kroppen og scenekunstens midler.
Hvis vi nu bygger en talerstol. Hvem går så op på den? Hvor går kønskampen hen. Når den går ind i fremtiden?

Forestillingen er baseret på bogen ”Argumenter imod kvinder” af Birgitte Possing.

Birgitte Possing
F.1952. Professor. Dr. Phil. Forfatter til blandt andet bogen ”Argumenter imod kvinder” fra 2018. Bogen dokumenterer de argumenter som kompetente kvinder siden demokratiets barndom er blevet mødt med. Og hvis mønstre vi må kende, hvis vi skal ændre dem, hvor skrækindjagende og hysterisk morsomme de end måtte lyde.

Co-produktion mellem Baggaardsteatret og Teater V. Efter idé af Jacob Schjødt, Pelle Koppel og Jacob Engmann

VARIGHED
75 minutter uden pause

MEDVIRKENDE
Mathilde Lundberg, Camilla Bendix og Joen Højerslev

DRAMATIKER
Thomas Markmann

INSTRUKTØR
Thomas Hwan

SCENOGRAFI
Sir Grand Lear

LYDDESIGN
Imagolux V, Jens Hansen

FORESTILLINGSLEDER OG REKVISITØR
Pernille Rosa Thomsen

PRODUKTIONSLEDER
Thomas Dam Jensen

TEKNIKER
Kasper Lindgren

KOSTUMER
Mona Wickstrøm

KORLEDER
Ulrik Bencard

VIDEOTILRETTELÆGGER
Janne Schjødt Kold

VIDEOPRODUCENT
Instafilm

FØDSELSVIDEO
Eva Rose Birth

LYDDESIGNER OG VIDEOASSISTENT
Frederik Brandt Pedersen

KOMMUNIKATION
Janne Schjødt Kold og Mie Katrine Andersson

GRAFIK OG ILLUSTRATION
Lea Helene Adelsten Olsen

FOTOGRAF
Rica Feldfoss

FORRETNINGSFØRER
Anne Thomsen

PROJEKTKOORDINATOR
Helle Olsen Reher

PRODUCENT OG SALG
Loa Haislund Larsen

PRIS
195,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Teater Next

Tirsdag den 14. marts 2023 - kl. 13.30

Aabenraa Statsskole


Doppler

Dramatisering af den norske kultklassiker af Erlend Loe

Andreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene. Doppler lægger en seddel til konen og børnene om, at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs.
Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt.

Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise. På vanlig vis får Erlend Loe spundet samfundskritik og sin efterhånden karakteristiske universalfortælling om en ung mand i krise ind i knastør humor og tilbagelænet frækhed.

FORFATTER
Erland Loe

DRAMATISERING
Michael Slebsager og Christian Bergman

ISCENESÆTTELSE
Michael Slebsager

MUSIK OG LYDDESIGN
Daniel Vognstrup

LYSDESIGN
Morten Hembo

FORLAG
Teaterforlaget Songbird AS

VARIGHED
90 min, uden pause

MEDVIRKENDE
Peter Zandersen, Christian Bergman

Anmeldelse af bogen
“Den morsomste bog jeg har læst længe” – Politiken

PRIS
185,- kr. excl. gebyr
Unummererede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Teater Next

Tirsdag den 14. marts 2023 - kl. 11.55

Aabenraa Statsskole


Doppler

Dramatisering af den norske kultklassiker af Erlend Loe

Andreas Doppler vågner efter et cykelstyrt op i en hidtil ukendt ro: Ingen enerverende sange fra børne-tv og ingen spekulationer om fliser til badeværelset – faktisk absolut ingenting. Bortset fra en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene. Doppler lægger en seddel til konen og børnene om, at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs.
Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt.

Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise. På vanlig vis får Erlend Loe spundet samfundskritik og sin efterhånden karakteristiske universalfortælling om en ung mand i krise ind i knastør humor og tilbagelænet frækhed.

FORFATTER
Erland Loe

DRAMATISERING
Michael Slebsager og Christian Bergman

ISCENESÆTTELSE
Michael Slebsager

MUSIK OG LYDDESIGN
Daniel Vognstrup

LYSDESIGN
Morten Hembo

FORLAG
Teaterforlaget Songbird AS

VARIGHED
90 min, uden pause

MEDVIRKENDE
Peter Zandersen, Christian Bergman

Anmeldelse af bogen
“Den morsomste bog jeg har læst længe” – Politiken

PRIS
185,- kr. excl. gebyr
Unummererede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Limfjordsteatret

Torsdag den 16. marts 2023 - kl. 19.30

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


Noget om Antihelte

EN FORESTILLING OM MÆND – FOR BÅDE MÆND OG KVINDER

Hvad er den perfekte mand anno 2023?
Hvad er maskulinitet? Og autoritet?
Hvordan er man en god, lyttende og sjov kammerat – og samtidig forføreren, erobreren og elskeren?
Hvad er en god far – og kan man være både ven, autoritet og supermand?
I en unik kombination af storytelling, skuespil og musik kommer vi helt ind under huden på tre mænd og deres overvejelser om roller, identitet og forbilleder.

Tre mænd midt i livet med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating har mødt hinanden til en fest, der gik lidt amok. Her midt i pølen af håndgribelige og moralske tømmermænd åbnes for de smertelige fortrængninger. Men samtidig spirer en følelse af fællesskab og oprør.

De tre antihelte vil være verdens nye mandlige helte. De vil turde gå ad mørke stier og se dæmonerne i øjnene. Vil kunne klare teenagedatteren, ex-konen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbolddrengene på samme tid. Være mænd nok til det hele og mere til.

Styrken er de personlige fortællinger, der vokser frem af virkelighedens mandeverden anno 2023. En smertelig ærlig, morsom og eftertænksom rejse.

VARIGHED
75 min. uden pause

MEDVIRKENDE
Jens Andersen
Thomas Guldberg Madsen
Sune Skuldbøl Vraa

INSTRUKTION
Moqi Trolin

PRIS
185,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


sART Danseteater co production med Baggårdsteatret

Torsdag den 13. april 2023 - kl. 19.30

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


Hvis jeg bliver voksen

For nogle var 20’erne liderlige, 30’erne ambitiøse og 40’erne, 50’erne og 60’erne ansvarlige.

Hvorfor er vores syn på voksne ofte, at de er så gabende kedelige? Åd ungdommen simpelthen alle glæderne og efterlod tømmermændene og ansvaret til de voksne?

Hvis jeg bliver VOKSEN er anden selvstændige forestilling i sART Danseteaters roste trilogi om alderdom, voksenliv og barndom.

Hvis jeg bliver VOKSEN er en forestilling til dig, der er på vej ind i det, dig, der allerede er der og dig, der har været der – eller aldrig kommer dertil.

Hvis jeg bliver VOKSEN er en Co-produktion mellem sART Danseteater og BaggårdTeatret

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, Fonden for Fynske Bank og Augustinus Fonden

VARIGHED
70 minutter uden pause

MEDVIRKENDE OG MEDSKABENDE
Amalie Drud Abildgaard, Camilla Stage, Jan Vesala og Kasper Buus

ISCENESÆTTER / KOREOGRAF
Sofie Christiansen

SCENOGRAF
Julie Forchhammer

DRAMATURG
Trine Wisbech

LYSDESIGNER
Jens Hansen

LYDDESIGNER
Kim Malmose

REKVISSITØR
Sabine Mortensen

INSTRUKTØRASSISTENT
Astrid Gade

FOTO
Jongsma

PRODUCENT
Anneline Köhler Juul

ANMELDELSER OG PUBLIKUM
”En forestilling, der på flere måder sammenfatter det særlige og sjældne, som er sART danseteaters særkende. Cph. Culture

Hylende morsomt…Jeg sad flere gange under forestillingen og enten modtog albueskub i siden fra min kæreste eller selv nøkkede indforstået til ham. Forestillingen Hvis jeg bliver VOKSEN skabte dermed ikke kun rammerne for en underholdende aften, men måske endda en ny tilhænger af genren danseteater.” Den 4. Væg

”I aften har jeg været i teatret og fået en af de HELT store og sjældne oplevelser – altså, en af dem hvor man sidder og flæber i mørket, sådan stille og gennemgående. Ser sig selv på en ny måde, så oprivende og livsbekræftende”

”Op med hænderne for HVIS JEG BLIVER VOKSEN! Underfundigt, altid underholdende og sanseligt krydsover-teater fra SART Danseteater og BaggårdTeatret som jeg nød i selskab med min 15-årige. Se det! 🙌”

”Tusind tak for en vidunderligt nærværende, poetisk og humoristisk forestilling. Det er en perle af en forestilling, der giver stof til mange vigtige samtaler.”

”Det var helt vidunderligt og forunderligt. Elskede dansen. Og genkendeligheden. Og den sitrende nerve i det sårbare. Og det sjove. Og alt det andet”❤️❤️❤️❤️❤️

PRIS
185,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Den Ny Opera & Figaros

Tirsdag den 18. april 2023 - kl. 19.30

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen


De tre musketerer

- en for alle, alle for en … og tre for en tier

Alexandre Dumas klassiske fortælling ”De tre musketerer” rummer det hele: intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte.

De tre musketerer Portos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill” opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D'Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummner, ud over de 4 helte, den franske konge Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

I denne sværvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

Det samme hold producerede lattersuccesen ”Svend, Knud & Valdemar” – synger på sidste vers, og der skrev anmelderne blandt andet:
Svend, Knud og Valdemar er en underholdende, vanvittig og drønmusikalsk operaparadi. Fyens Stiftstidende.
Der er altså noget at glæde sig til . Figaros er et unikt fænomen i dansk turnéteater. Nordjyske
Hans Dueholm vandt i 2019 prisen som årets skuespiller.

Sang – dans- komik og masser af sprøde sværd
VARIGHED
120 min. incl. pause

PRIS
295,- kr. excl. gebyr
Unummerede pladser

Billetsalg starter 28.04.2022


Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

8. juni - 8. juni 2023 - kl. 19.00 - 21.15

Mødested oplyses senere


City Matters

EN KUNSTNERISK VANDRING I BYENS NATUR
Af Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

I City Matters får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton.
En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.

Tora Balslev er danser samt scene- og performancekunstner. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne, og byens materialitet.

VIDEO trailer
Se video på Youtube

PRAKTISK
Forestillingen er for voksne og unge fra 16 år.
Varighed ca. 75 min.
Kom i praktisk tøj og fodtøj der passer til. Vi slutter et andet sted i byen end vi starter, så det du tager med, skal du bære med dig undervejs.
Forestillingen egner sig desværre ikke for gangbesværede.

KREDITERING
Koncept, koreograf, tekst og performer: Tora Balslev
Lydkoncept, komposition, tekst og stemme: Maiken Vibe Bauer
Dramaturg: Betina Birkjær
Koreografisk konsulent: Antoinette Helbing
Lydteknik og afvikling/guide: Asta Paludan
Tekstilformgivning: Katrine Pedersen
Dragt konsulent: Lise Klitten
Administration: Projektcentret Dansehallerne
Produktion: Daily Fiction

Video trailer: Jan Vesala
Foto: Jan Vesala, Stine Fløe Dalby, Karsten Piper

City Matters er udviklet i samarbejde med PASSAGE Festival, Metropolis - Københavns Internationale Teater, Geocenter Møns Klint og Dansk Natursten A/S.

STØTTET AF
Byvandringen er støttet af William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Nordea-Fonden, Dansk Artistforbund og Statens Kunstfond.

KONTAKT ANG. KUNSTNERISK INDHOLD OG INTERVIEW
Tag endelig kontakt til kunstnerisk leder Tora Balslev, hvis I ønsker mere information om forestillingens kunstneriske indhold og en snak om den kunstneriske idé, proces og tema: dailyfiction@gmail.com / (+45) 22513676
For spørgsmål vedr. billetter og arrangement, kontakt venligst Teater i Aabenraa.

Billetsalg starter ultimo august


Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

9. juni - 9. juni 2023 - kl. 19.00 - 21.15

Mødested oplyses senere


City Matters

EN KUNSTNERISK VANDRING I BYENS NATUR
Af Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

I City Matters får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton.
En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.

Tora Balslev er danser samt scene- og performancekunstner. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne, og byens materialitet.

VIDEO trailer
Se video på Youtube

PRAKTISK
Forestillingen er for voksne og unge fra 16 år.
Varighed ca. 75 min.
Kom i praktisk tøj og fodtøj der passer til. Vi slutter et andet sted i byen end vi starter, så det du tager med, skal du bære med dig undervejs.
Forestillingen egner sig desværre ikke for gangbesværede.

KREDITERING
Koncept, koreograf, tekst og performer: Tora Balslev
Lydkoncept, komposition, tekst og stemme: Maiken Vibe Bauer
Dramaturg: Betina Birkjær
Koreografisk konsulent: Antoinette Helbing
Lydteknik og afvikling/guide: Asta Paludan
Tekstilformgivning: Katrine Pedersen
Dragt konsulent: Lise Klitten
Administration: Projektcentret Dansehallerne
Produktion: Daily Fiction

Video trailer: Jan Vesala
Foto: Jan Vesala, Stine Fløe Dalby, Karsten Piper

City Matters er udviklet i samarbejde med PASSAGE Festival, Metropolis - Københavns Internationale Teater, Geocenter Møns Klint og Dansk Natursten A/S.

STØTTET AF
Byvandringen er støttet af William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Nordea-Fonden, Dansk Artistforbund og Statens Kunstfond.

KONTAKT ANG. KUNSTNERISK INDHOLD OG INTERVIEW
Tag endelig kontakt til kunstnerisk leder Tora Balslev, hvis I ønsker mere information om forestillingens kunstneriske indhold og en snak om den kunstneriske idé, proces og tema: dailyfiction@gmail.com / (+45) 22513676
For spørgsmål vedr. billetter og arrangement, kontakt venligst Teater i Aabenraa.

Billetsalg starter ultimo august


Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

9. juni - 9. juni 2023 - kl. 11.00 - 13.15

Mødested oplyses senere


City Matters

EN KUNSTNERISK VANDRING I BYENS NATUR
Af Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

I City Matters får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton.
En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.

Tora Balslev er danser samt scene- og performancekunstner. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne, og byens materialitet.

VIDEO trailer
Se video på Youtube

PRAKTISK
Forestillingen er for voksne og unge fra 16 år.
Varighed ca. 75 min.
Kom i praktisk tøj og fodtøj der passer til. Vi slutter et andet sted i byen end vi starter, så det du tager med, skal du bære med dig undervejs.
Forestillingen egner sig desværre ikke for gangbesværede.

KREDITERING
Koncept, koreograf, tekst og performer: Tora Balslev
Lydkoncept, komposition, tekst og stemme: Maiken Vibe Bauer
Dramaturg: Betina Birkjær
Koreografisk konsulent: Antoinette Helbing
Lydteknik og afvikling/guide: Asta Paludan
Tekstilformgivning: Katrine Pedersen
Dragt konsulent: Lise Klitten
Administration: Projektcentret Dansehallerne
Produktion: Daily Fiction

Video trailer: Jan Vesala
Foto: Jan Vesala, Stine Fløe Dalby, Karsten Piper

City Matters er udviklet i samarbejde med PASSAGE Festival, Metropolis - Københavns Internationale Teater, Geocenter Møns Klint og Dansk Natursten A/S.

STØTTET AF
Byvandringen er støttet af William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Nordea-Fonden, Dansk Artistforbund og Statens Kunstfond.

KONTAKT ANG. KUNSTNERISK INDHOLD OG INTERVIEW
Tag endelig kontakt til kunstnerisk leder Tora Balslev, hvis I ønsker mere information om forestillingens kunstneriske indhold og en snak om den kunstneriske idé, proces og tema: dailyfiction@gmail.com / (+45) 22513676
For spørgsmål vedr. billetter og arrangement, kontakt venligst Teater i Aabenraa.

Billetsalg starter ultimo august


Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

10. juni - 10. juni 2023 - kl. 12.00 - 14.15

Mødested oplyses senere


City Matters

EN KUNSTNERISK VANDRING I BYENS NATUR
Af Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

I City Matters får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton.
En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.

Tora Balslev er danser samt scene- og performancekunstner. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne, og byens materialitet.

VIDEO trailer
Se video på Youtube

PRAKTISK
Forestillingen er for voksne og unge fra 16 år.
Varighed ca. 75 min.
Kom i praktisk tøj og fodtøj der passer til. Vi slutter et andet sted i byen end vi starter, så det du tager med, skal du bære med dig undervejs.
Forestillingen egner sig desværre ikke for gangbesværede.

KREDITERING
Koncept, koreograf, tekst og performer: Tora Balslev
Lydkoncept, komposition, tekst og stemme: Maiken Vibe Bauer
Dramaturg: Betina Birkjær
Koreografisk konsulent: Antoinette Helbing
Lydteknik og afvikling/guide: Asta Paludan
Tekstilformgivning: Katrine Pedersen
Dragt konsulent: Lise Klitten
Administration: Projektcentret Dansehallerne
Produktion: Daily Fiction

Video trailer: Jan Vesala
Foto: Jan Vesala, Stine Fløe Dalby, Karsten Piper

City Matters er udviklet i samarbejde med PASSAGE Festival, Metropolis - Københavns Internationale Teater, Geocenter Møns Klint og Dansk Natursten A/S.

STØTTET AF
Byvandringen er støttet af William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Nordea-Fonden, Dansk Artistforbund og Statens Kunstfond.

KONTAKT ANG. KUNSTNERISK INDHOLD OG INTERVIEW
Tag endelig kontakt til kunstnerisk leder Tora Balslev, hvis I ønsker mere information om forestillingens kunstneriske indhold og en snak om den kunstneriske idé, proces og tema: dailyfiction@gmail.com / (+45) 22513676
For spørgsmål vedr. billetter og arrangement, kontakt venligst Teater i Aabenraa.

Billetsalg starter ultimo august


Nyhedsbrev

Ønsker du at modtage teater i aabenraas nyhedsbreve, kan du bestille dem her.

Billetadministration


Billetten A/S
Bredgade 32, 3. sal
6000 Kolding
Tlf. 70 20 20 96
E-mailadresse: service@billetten.dk

Kontorets åbningstid:
Hverdage kl. 10.00 – 16.00


Løssalg

Billettens Miniportal
og i Sønderjyllandshallen - 1/2 time før forestillingens start.

For unge under 25 år vil en billet v/indgangen max. koste 75 kr.


Bestyrelse

Formandskab:
Dorthe Lindahl
Telefon 28 55 88 66
dorthe.lindahl@gmail.com
Og Allan Bruhn
Telefon 23 39 25 11
allan@teateriaabenraa.dk

Bente Christensen, Peter Autzen,
Mette Velling, Mette Guldbrandsen Klitte,
Naja Barlach Hansen,
Katja Norup Petersen,
Bente Skøtt Christiansen, Lene Pagh
Go Top